Zuid Doet Samen: één grote familie!

Samen een potje knotshockey spelen bij HC Ares!
Samen een potje knotshockey spelen bij HC Ares!

Ontmoeten en omzien naar elkaar in Zuid, daar gaat het om bij Zuid Doet Samen! Eigenlijk is Zuid Doet Samen een beetje een grote familie waarin we voor elkaar klaarstaan en het goed hebben met elkaar. Dat geldt voor de contacten tussen de buurtassistenten en buurtbewoners, voor de contacten tussen buurtbewoners die door buurtassistenten op gang worden gebracht, maar zeker ook voor de contacten onderling als team.

We delen veel met elkaar. Lief en leed. Zo vierden we afgelopen tijd de verjaardagen van onze vrijwilliger Manuel, onze buurtassistent Mhamed Elouardi en onze directeur Mechelien Burghout. En we vierden dat onze officemanager Aline Kroon een dochtertje kreeg. Samen zien we om naar elkaar!

Samen ondernemen we ook leuke dingen. Vanmiddag hebben wij met elkaar knotshockey gespeeld bij H.C. Ares. Een fantastisch laagdrempelig balspel dat zeer geschikt is voor ouderen. We deden dit samen met actieve buurtbewoners: bewoners van Zuid die zich inzetten voor buurtgenoten of de buurt. Erg leuk om samen te doen!

Samen hebben we het goed in Zuid!