Zittend swingen in Ons Honk

Samen bewegen betekent veel gezelligheid!
Samen bewegen betekent veel gezelligheid!

Bewegen is natuurlijk leuk, gezond en als je het samen doet ook nog eens erg gezellig. Toch is het vaak moeilijk om uit de luie stoel te komen en actief te gaan bewegen. Zuid Doet Samen heeft hiervoor de ideale oplossing: zitdans. Dat is zittend op een stoel, bewegen op muziek. Vanaf 4 mei kunt u om de week meedoen aan een serie lessen die georganiseerd wordt door Zuid Doet Samen in Ons Honk. Laagdrempelig en erg gezellig!

Deze middagen zitdans worden begeleid door Mascha Kreugel, een gepassioneerde docent zitdans. Zitdans is zittend op een stoel bewegen op prachtige wereldmuziek. Vlotte en langzame dansen wisselen elkaar dan af. Het houdt lichaam en geest soepel en het is vooral erg gezellig om te doen! Ook samen nog even bijpraten tijdens een pauze met koffie of thee hoort erbij. Stoeldans is voor iedereen leuk, maar bij uitstek ook geschikt voor mensen die minder mobiel zijn en bijvoorbeeld niet staand kunnen dansen.

De lessen worden gehouden op 4 mei, 18 mei, 1 juni, 15 juni & 29 juni. Kosten zijn €2 per keer. Ons Honk (Sperwerlaan 18) is open om 13:30. Om 14:00 begint de les, die ongeveer een uur duurt. In de pauze is er koffie en thee. Meer informatie is verkrijgbaar via: 055 – 3125076 of info@zuiddoetsamen.nl