Vrijdag 13-11 live ‘Geluid van Zuid’ vanuit Ons Honk

Iedere tweede vrijdag van de maand live 'het geluid van Zuid' vanuit Ons Honk!
Iedere tweede vrijdag van de maand wordt ‘het geluid van Zuid’ live uitgezonden vanuit Ons Honk!

Vrijdagmiddag 11 november wordt tussen 12 en 13 uur het radioprogramma ‘het geluid van Zuid’ live uitgezonden vanuit buurthuis Ons Honk. En dat betekent weer een geweldig uurtje door Zuid Doet Samen samengestelde radio op RTV Apeldoorn. Met allemaal mooie verhalen over bewoners en activiteiten uit Zuid. U bent van harte welkom in Ons Honk om live mee te luisteren!

De uitzending zit weer bommetje vol. Zo komt Joanne Kervel vertellen over de kerstherberg die vrijdag 18 december wordt georganiseerd in Ons Honk. Ook Christina Wesselink schuift aan. Zij verteld hoe het is om vrijwilliger te zijn via Zuid Doet Samen.
Daarnaast is Saskia van Klaarbergen van de partij om te praten over de renovatie van het Zuiderpark. Verder is Arno Dijkerman te gast om ons bij te praten over de intocht van Sinterklaas op Hart van Zuid. Ten slotte spreken we met Melanie Joosten van het geweldige initiatief ‘Koken met een missie’.

Het belooft dus weer een geweldige uitzending te worden. Techniek is in handen van Willem Pas, de presentatie wordt verzorgd door buurtassistenten Erik Mager en André van der Nat. U bent vanaf 11:30 van harte welkom om live mee te luisteren in buurthuis Ons Honk (Sperwerlaan 18), Koffie en thee staan voor u klaar!