Voortaan iedere week twee inloopochtenden in Ons Honk

Vanaf nu bent u ook op woensdagochtend van harte welkom in Ons Honk!
Vanaf nu bent u ook op woensdagochtend van harte welkom in Ons Honk!

De inloopochtenden op de dinsdagen zijn vanaf het begin een doorslaand succes geweest en daarom heeft de Buurtcoöperatie besloten om voortaan ook op alle woensdagochtenden deze gezellige bijeenkomsten te organiseren. Vanaf woensdag 2 september is iedereen dus ook op woensdag welkom in Ons Honk, van 09:30 tot 11:30 uur!

Rond de afgelopen jaarwisseling is de Buurtcoöperatie Apeldoorn-Zuid huurder geworden van buurthuis Ons Honk aan de Sperwerlaan. Een van de eerste activiteiten die Zuid Doet Samen (een van de projecten van de Buurtcoöperatie) daar op poten heeft gezet, zijn de inloop-koffie-ochtenden op de dinsdagen. Deze ochtenden zijn bedoeld om aan iedereen die daar behoefte aan heeft een gezellige ochtend te bieden: kletsen, kaarten, schaken, knutselen, en noem maar op. Tegelijk worden de mantelzorgers hierdoor natuurlijk ontlast van hun taken.

Voor de mensen die wel naar de inloop-ochtenden in buurthuis Ons Honk aan de Sperwerlaan willen komen, maar daar niet op eigen kracht naar toe kunnen, kan Zuid Doet Samen zorgen voor vervoer. Neem hierover dan even contact op met 06-37284586* of stuur een mailtje naar info@zuiddoetsamen.nl

*Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 09:00 tot 12:00. Buiten deze tijden kunt u onze voicemail inspreken. Wij doen dan ons best om u zo snel mogelijk terug te bellen.