Vogelbuurt centraal in Geluid van Zuid

Het geluid van Zuid zorgt iedere maand voor een feestje in Ons Honk!

Vrijdag 10 februari staat de Vogelbuurt centraal in het Geluid van Zuid, het maandelijkse radioprogramma van Zuid Doet Samen op RTV Apeldoorn. Dit radioprogramma wordt live uitgezonden vanuit Ons Honk (Sperwerlaan 18). Iedere maand wordt een buurt of buurtje uit Apeldoorn-Zuid in het programma naar voren gehaald.

Komt u uit de Vogelbuurt en wilt u wat vertellen over uw buurt? Bijvoorbeeld over een activiteit, of over de geschiedenis van de buurt of over een buurtbewoner die een opsteker verdiend, of juist een koude douche? Meld dit dan bij uw buurtassistent Anke (anke@zuiddoetsamen.nl of 06 – 8354 9733). Dan plannen wij u in en krijgt u alle ruimte om uw verhaal te vertellen op de radio!

Maar… Ook de mensen die niet aan het woord (willen) komen in de uitzending zijn van harte welkom! ‘Zuid Doet Samen’ nodigt iedereen uit om op vrijdag 10 februari tussen 11:30 en 13:30 uur live mee te luisteren en te kijken bij de opnames van Geluid van Zuid in Ons Honk (Sperwerlaan 18) door RTVApeldoorn. ’t Is dan altijd een gezellige boel. Naast de praatjes over Apeldoorn-Zuid is er natuurlijk ook veel gezellige muziek in de uitzending. Bij iedere uitzending zorgt Zuid Doet Samen voor de koffie en de thee en ook voor een lekker broodje voor de hongerige luisteraars!