Update corona maatregelen

Er zijn ingrijpende maatregelen genomen om de coronacrisis te proberen te beheersen. Om besmetting met het coronavirus te voorkomen, is het onder andere belangrijk om persoonlijke contacten te mijden.

Vandaar dat Ons Honk dicht is en werken wij allemaal vanuit huis. Wij hebben zoveel mogelijke maatregelen genomen om u op afstand te kunnen helpen en blijven u bijstaan voor vragen en hulp.

Zo hebben wij voor onze vaste bewoners maaltijden geregeld die bij hun bezorgd wordt, zodat zij toch hun warme maaltijden kunnen benuttigen en bellen wij regelmatig met hun om te kijken hoe het met hun gaat.

Mocht u hulp nodig hebben of wilt u even een praatje willen maken, dan kunt u ons elke dag bellen van 8:00 tot 20:00 uur. Ook in het weekend. Ons vaste telefoonnummer staat doorgeschakeld naar Paula en zij staat u graag te woord. Ons nummer is: 055-3125076.

Wij kunnen u niet helpen als u vragen heeft over gezondheidsklachten (hiervoor moet u uw eigen huisarts bellen) maar wel voor bv een praatje, uw hond uitlaten, een boodschap doen enz.

Ter info voor als u gezondheidsklachten heeft:
Daarvoor moet u uw eigen huisarts bellen. Alle praktijken zijn open. Als u luchtwegklachten heeft, mogelijk corona besmet zijn, dan wordt u gezien bij een corona praktijk. Hiervoor maakt u eigen huisarts een afspraak. Mocht u niet kunnen komen maar voelt u zich zo ziek dat u beoordeeld moet worden, dan komt er een huisarts van die praktijken bij u op visite in volledig beschermende kleding.

Er hebben zich ook een paar vrijwilligers aangemeld die de ouderen en kwetsbaren onder ons die niet naar buiten durven, willen of kunnen gaan helpen. Hiervoor onze dank! Hiervoor kunt u ons bellen op telefoonnummer 055-3125076.

Onze buurtassistenten Tomaz, Mhamed, Jeroen, Marjolein, Cees, Vincent en André kunt u ook bereiken op hun 06-nummers (zie visitekaartje in bericht) voor hulpvragen en een praatje. Zij blijven u ook graag te woord staan en helpen voor zover hun kunnen!

In samenwerking met buurtraad De Heeze gaat onze buurtassistent Tomaz vanaf vandaag boodschappen bezorgen met de buurtmobiel. Wilt u hier gebruik van maken dan kunt u Tomaz bellen op telefoonnummer 06-83547365.

Wij hopen u zo voldoende geïnformeerd te hebben, en wensen u allemaal heel veel sterkte toe!