‘U hoeft er niet alleen voor te staan!’

Is uw administratie een rommeltje? Bent u het overzicht overuw financiën kwijt? Of heeft u na uw salaris nog een stukje maand over? Een administratie met alle bijkomende zaken kan soms flink lastig of zelfs ingewikkeld zijn. U bent bepaald niet de enige die hiermee worstelt! Onze administratie-assistent Emmelie kan u begeleiden bij het aanleggen van een gezonde administratie waarin u overzicht krijgt en daarmee rust creëert. 

Onze Emmelie kan u bijvoorbeeld helpen door het maken van een overzicht van inkomsten en uitgaven. Zo krijgt u grip op wat u te besteden heeft en kunt u meteen zien waar te (be)sparen valt. Emmelie kan u ook helpen om uw (financiële) administratie weer op orde te krijgen door rekeningen, polissen enzovoorts goed en overzichtelijk te ordenen. 

Emmelie: ‘als u met mij contact opneemt, kom ik graag bij u langs om kennis te maken en te kijken wat ik voor u kan betekenen. Ik weet uit ervaring dat mensen het lastig vinden om over hun financiën te praten. Maar weet: u bent echt niet de enige. Ik ben er om u verder op weg te helpen en ik kan u beloven dat het veel rust geeft. U hoeft er niet alleen voor te staan!’

Kan Emmelie ook iets voor u betekenen? U kunt haar bereiken via emmelie@zuiddoetsamen.nl of 06 – 3337 6994. Of vraag naar haar in Ons Honk of bij uw buurtassistent.