Ton Kunneman: walt wilt u?

Voorzitter Buurtcoöperatie Apeldoorn-Zuid Ton Kunneman
Regelmatig vragen wij aan de bewoners van Apeldoorn Zuid en aan onze leden wat ze willen. Wij zijn een bewonerscoöperatie en wij doen wat u wilt. Daarom vragen wij daarnaar. In maart komen wij bij u langs in uw buurt om het weer te vragen en om erover te praten.
 
Uw wensen en opmerkingen vormen de basis van het bestaan van onze coöperatie. Wij kennen die wensen en opmerkingen niet altijd en niet altijd volledig, en daarom vragen we ernaar.
‘Mensen weten niet wat ze willen’, krijgen we regelmatig te horen van collega’s of andere betrokken partijen. Maar dat is onzin! Als je goed met elkaar praat en naar elkaar luistert, krijg je daar echt wel een beeld van!
 
De gezondheidszorg wordt steeds meer wijkgericht georganiseerd. En dat is maar goed ook, vinden wij. Maar u heeft daar wellicht opmerkingen en vragen over.
De gemeente heeft ons ook gevraagd wat de behoeftes zijn in Apeldoorn-Zuid. Dat kunnen wij ook wel verzinnen, maar we gaan het liever aan u vragen. U kunt het dus komen vertellen en wij gaan ons daar hard voor maken. Kom dus langs en denk mee – het is belangrijk, en nog gezellig ook!
 
Hoe/wat/waar/wanneer:
• Dinsdag 21 maart: Ons Honk (Sperwerlaan 18) 19:30-21:00 uur (inloop vanaf 19:00 uur)
• Woensdag 22 maart: Rietendakschool (Zilverweg 29) 19:00-20:30 uur (inloop vanaf 18:30 uur)
• Woensdag 29 maart: Buurthuis Maasstraat (Maasstraat 4) 14:00-16:00 uur (inloop vanaf 13:30 uur)
 
Tot dan!
 
Ton Kunneman
Voorzitter Buurtcoöperatie Apeldoorn-Zuid