Steunt u ook de inclusieve speeltuin?

Willemijn, moeder van een dochtertje met een beperking, heeft een droom: een inclusieve speeltuin voor kinderen met en zonder beperking in Apeldoorn (Woudhuis). Zodat kinderen met en zonder beperking samen kunnen spelen. Omdat speeltuinen vaak niet (voldoende) zijn aangepast kunnen veel Apeldoornse kinderen nu niet meedoen.

20 juni gaat Willemijn starten met een sponsorloop van 700 km om geld binnen te halen voor een aangepast speeltoestel. €5.000,- is haar streefbedrag. Dat moet lukken met onze hulp. Een inclusieve speeltuin waar alle kinderen, met diverse beperkingen, kunnen spelen kost natuurlijk veel meer geld. Dus alles wat meer binnenkomt is welkom. Ook is er contact met de gemeente Apeldoorn om te bekijken in hoeverre een inclusieve speeltuin is in te passen in bestaande plannen.

Wil je meehelpen aan dit prachtige initiatief? Door te sponsoren en/of dit bericht te delen met andere belangstellenden. www.voorapeldoorn.nl/samenspeelplekwoudhuis Hier lees je meer over het initiatief van Willemijn en over sponsormogelijkheden.