Samen Zuid Event voor gans Zuid

logo SZE

Op zondagmiddag 20 september wordt in het Zuiderpark het Samen Zuid Event georganiseerd. Een multicultureel event met volop muziek, zang, dans, sport en spel en lekker eten en drinken. Kortom een fantastisch feestje voor heel Zuid, bomvol gezelligheid!

Het Samen Zuid Event is een multicultureel festival, van en voor bewoners van Zuid dat voor iedereen wat te bieden heeft en een hoog feestgehalte heeft. Het event vindt plaats in het Zuiderpark.

‘Tot op heden zijn er 20 acts in het programma opgenomen, maar dat kunnen er meer worden,’ aldus Tomaz Pattiapon, die voor de programmering verantwoordelijk is. ‘Hoofdact is de band King George. Deze band is sterk in opmars vanwege onder meer de geweldige pop nummers die ze kunnen spelen.’  Heeft u zelf nog leuke ideeën voor dit event, of kent u goede artiesten of koks uit zuid? Laat het Tomaz weten! U kunt hem bereiken op telefoon nummer 06-37284586 of mail naar tomaz@zuiddoetsamen.nl

De organisatie van het event is in handen van Zuid Doet Samen, Stimenz, en Accres. Via Facebook, Twitter (@samenzuidevent) en de site van Zuid Doet Samen (www.zuiddoetsamen.nl)  wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws rondom het event. Uiteraard kunt u al dit nieuws ook volgen via www.zuidkrant.nl In de Zuidkrant die eind augustus bij u op de mat valt, zal ook veel nieuws en informatie over het event staan.