Pelikaanlaan op de radio

Iedere tweede vrijdag van de maand wordt Geluid van Zuid live vanuit Ons Honk
Iedere tweede vrijdag van de maand wordt Geluid van Zuid live vanuit Ons Honk uitgezonden!

Vrijdag 8 januari stond ons gezellige radioprogramma ‘Het Geluid van Zuid’ geheel in het teken van het leven in de Pelikaanlaan. Dit radioprogramma werd live uitgezonden vanuit Ons Honk op RTV Apeldoorn. 

Deze eerste aflevering van ons oergezellige programma werd een prachtige uitzending met mooie gasten en mooie verhalen. Mechelien Burghout (directeur van Zuid Doet Samen) blikte samen met ons terug op afgelopen jaar en vooruit op 2016. Buurtassistent Anke vertelde over hoe ze in contact kwam met de bewoners van de Pelikaanlaan en wat zij hier aantrof.

Eén van die bewoners is mw. Van Bussel, die ook aanschoof in de uitzending. Prachtig hoe zij vertelde over het leven in de Pelikaanlaan. Ook mw. Van Marle vertelde hierover en eveneens over haar jeugd in deze buurt. Onder andere dat ze vaak in Ons Honk kwam en vanaf daar op zomerkamp ging. Tijdens haar verzoeknummer ‘Fly away’ van John Denver werd ze ten dans gevraagd door buurtassistent/presentator André. Prachtig! Last but not least vertelde dhr. Mulderij over de oude Nedcos fabriek die vroeger aan de Pelikaanlaan stond.

Wat geweldig was, was dat er veel bewoners uit de Pelikaanlaan op de uitzending afkwamen. Heel erg gezellig hoe iedereen meepraatte. We hebben zelfs nog live gezongen voor de verjaardag van twee jarige buurtbewoners.

In het Geluid van Zuid komen buurtbewoners aan het woord over hun buurt. Het kan gaan over wonen en welzijn in de buurt, over historie, activiteiten, bijzondere hobby’s of initiatieven. Kortom:
het is een heel divers programma over Apeldoorn-Zuid. Het programma wordt gepresenteerd door de buurtassistenten van Zuid Doet Samen, techniek is in handen van Willem Pas van RTV Apeldoorn.

Dit programma wordt iedere tweede vrijdag van de maand live uitgezonden vanuit Ons Honk. De volgende uitzending is vrijdag 12 februari. U bent van harte welkom bij de opnames in Ons Honk (Sperwerlaan 18). Ons Honk is geopend vanaf 11:30 uur. Wij zorgen voor koffie / thee en wat te eten! Graag tot dan!