Maand Van Bewegen

September is voor Zuid Doet Samen de maand van bewegen! Dat betekent dat de activiteiten op woensdagmiddag een maand lang in het teken staan van bewegen. Samen bewegen is natuurlijk gezellig, maar ook gezond en leuk!

  • Woensdag 5 september: rollatorkeuring en rollatordans

Misschien denkt u wel ‘bewegen is alleen voor jonge mensen of voor bodybuilders’. Niets is minder waar! Ook als u een rollator gebruikt kunt u actief bewegen! Doe daarom mee met onze rollatorrace en pik meteen even de rollatorkeuring mee!

  • Woensdag 12 september: zitdans

Onze immer enthousiaste Mascha Kreugel is een ster in het zittend dansen. Zitdans is bewegen op mooie muziek, zittend op een stoel. Daarmee is het zeer geschikt voor mensen die minder mobiel zijn. Vrolijkheid gegarandeerd!

  • Woensdag 19 september: Zuid Zingt Samen

Deze woensdag zingt en danst ons befaamde koor onder de bezielende leiding van onze muzikant Henny Smit. Horen, voelen en zien zullen u vergaan!

  • Woensdag 26 september: Dansmiddag

Annette Stol van Linedance Apeldoorn geeft een open les waarbij u kennis kunt maken met allerlei dansstijlen. Niet alleen met klassieke Line dance, maar ook met wals, chachacha en disco.

De activiteiten zijn in buurthuis Ons Honk, Sperwerlaan 18. De inloop is steeds 13:30, de activiteiten duren van 14:00 tot 16:00. Deelname aan de activiteiten is gratis, koffie/thee kost €1. U bent van harte welkom! Heeft u zelf ideeën voor activiteiten op het gebied van bewegen? Laat het ons weten via info@zuiddoetsamen.nl of 055 – 312 5076.