Live radio vanuit Ons Honk

'Geluid van Zuid' zorgt iedere maand voor veel gezelligheid in Ons Honk!
‘Geluid van Zuid’ zorgt iedere maand voor veel gezelligheid in Ons Honk!

Vrijdag 13 mei wordt het weer een feestje in Ons Honk! Dan presenteren de buurtassistenten van Zuid Doet Samen namelijk weer een aflevering van het radioprogramma ‘Geluid van Zuid’. Dit is het leuke radioprogramma van Zuid Doet Samen op RTV Apeldoorn, dat live uitgezonden wordt vanuit Ons Honk. Met fantastische livemuziek en leuke gasten is Geluid van Zuid iedere maand weer een feestje!

Deze maand staat het Geluid van Zuid geheel in het teken van veiligheid. Te gast is onder meer BOA Fred van Beek. Hij komt vertellen over het werk van THOR: Toezicht en Handhaving Openbare Ruimte. Daarnaast schuift Tolga Kutlu aan. Hij is betrokken bij de buurtpreventieapp in het Staatsliedenkwartier. Verder komt een toezichthouder van coffeeshop Power Flower langs. Ten slotte zal Frenk Bakx nuttige tips van de hand doen over hoe je inbraak kunt voorkomen.

Muziek is er van Herman van Dooren en Jeffrey Huisman. Zij zullen live enkele fantastische nummers spelen. Kortom: een gevarieerd programma met een geweldige sfeer!

Komt u gezellig langs op vrijdag 13 mei? De uitzending is tussen 12 en 13 uur, maar u bent vanaf 11 uur al van harte welkom in Ons Honk (Sperwerlaan 18) om een kop koffie te komen drinken! Tussen de middag zorgt Zuid Doet Samen voor een broodje. Tot vrijdag!