Kerstradio vanuit Ons Honk

20151211_122720
Iedere tweede vrijdag van de maand live ‘het geluid van Zuid’ vanuit Ons Honk!

Vandaag was ons radioprogramma ‘Het Geluid van Zuid’ geheel in kerstsfeer. Dit live radioprogramma maken onze buurtassistenten iedere tweede vrijdag van de maand vanuit Ons Honk en wordt uitgezonden op Stichting RTV Apeldoorn.

We hebben het vandaag onder andere gehad over de maand van het bewegen die Zuid Doet Samen in maart volgend jaar gaat organiseren. Heeft u daar ideeën voor? Laat het ons weten!

Verder was onze vrijwilligster Fenny te gast om te vertellen waarom zijn vrijwilligerswerk doet. Daarnaast schoof Elise Vlietstra aan om te vertellen over de buurthuizen in Zuid en wat daar zoal te doen is. Ook Gert Mulder was van de partij. Hij is een van de twee dj’s die in het Glazen Huisje Apeldoorn aan de Deventerstraat 55 uur lang radio gaat maken. Dit alles om geld in te zamelen voor 3FM Serious request. Deze actie staat dit jaar in het teken van jongeren in oorlogs- en conflictgebieden.

Wilt u ook doneren voor dit goede doel? Kom dan op vrijdag 18 december tussen 15:30 & 21:00 naar kerstherberg Ons Honk. Daar zullen donatieboxen staan.