HET GELUID VAN ZUID

Volgende GELUID VAN ZUID over de COMPONISTENBUURT

Buurtcoöperatie Apeldoorn-Zuid (‘Zuid Doet Samen’) en RTV Apeldoorn zijn in januari 2015 gestart met een nieuw radioprogramma met de veelzeggende naam het ‘Geluid van Zuid’.

In iedere uitzending komen inwoners van de verschillende buurten in Apeldoorn-Zuid aan het woord en vertellen over hun beleving van het wonen in hun buurt. Apeldoorn-Zuid kent 12 buurten en buurtjes met een relatief grote sociale verscheidenheid en onderlinge verbondenheid. Het ‘Geluid van Zuid’ gaat vooral naar die sociale verbondenheid op zoek.

Barend Mulder was één van de gasten in de eerste uitzending van 'Het Geluid van Zuid' over de Vogelbuurt
Barend Mulder was één van de gasten in de eerste uitzending van ‘Het Geluid van Zuid’ over de Vogelbuurt

Het programma wordt gepresenteerd door de buurtassistenten Erik Mager en André van der Nat. In de eerstvolgende uitzending op vrijdag 10 april staat de Rivierenbuurt centraal.

Op iedere tweede vrijdag van de maand, van 12:00 tot 13:00 uur, kunt u het programma beluisteren op RTV Apeldoorn. Het ‘Geluid van Zuid’ wordt opgenomen in de wijk: de studiolocatie voor deze afleveringen is Café de Vrijbuiter op het Schubertplein. Inwoners van Zuid zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn en om mee te praten!

Vrijbuiter
De buurtstudio van ‘Het Geluid van Zuid’ vindt u iedere tweede vrijdag van de maand in café De Vrijbuiter, aan het Schubertplein

Informatie over de ontvangst van het programma van RTV Apeldoorn vind je op hun site: www.rtv-apeldoorn.nl

Verdere informatie: Buurtcoöperatie ‘Zuid Doet Samen’

Telefoon 06 372 845 86 (Ton Kunneman)

Erik Mager: erik@zuiddoetsamen.nl