Gezellig en gezond in beweging met Bos en Weide

De bezoekers van de Maand van Bewegen genieten zichtbaar van het samen bewegen!
De bezoekers van de Maand van Bewegen genieten zichtbaar van het samen bewegen!

Onze Maand van Bewegen is volop in gang! Vanmiddag alweer de tweede activiteit: Rogier en Ralf van Bos en Weide Fysiotherapie gaven een leuke workshop over gezond bewegen. Zij legden een en ander uit, maar er werd vooral veel samen bewogen.

Bezoekers konden meten hoe fit ze eigenlijk zijn door middel van een heuse fitheidstest. Hierbij waren leuke prijzen te verdienen voor de meest fitte deelnemers. Dat maakte dat de deelnemers fanatiek aan het bewegen sloegen.

Het was een geslaagde middag. Het samen bewegen geeft plezier en verbindt mensen. Het was erg mooi om te zien hoe mensen genoten van het gezellig samen bewegen!

Heel maart staat voor Zuid Doet Samen in het teken van bewegen. Ook ons radioprogramma Geluid van Zuid van aanstaande vrijdag gaat volledig over bewegen. Zo vertellen buurtbewoners over hun wandelgroep en gaan we in op onze andere activiteiten in het kader van de Maand van Bewegen. Dit programma wordt live uitgezonden vanuit Ons Honk tussen 12 en 13 uur. U bent van harte welkom om langs te komen. En anders zien wij u graag volgende week woensdag om 13:30 terug bij de workshop die onze eigen Sylvia geeft over thuis bewegen!

Hieronder kunt u de reportage die RTV Apeldoorn maakte over deze workshop terugkijken.