Geslaagde thema avond in buurthuis Maasstraat

Op donderdag 29 oktober is er weer een themabijeenkomst! Dan om 14:30 in Ons Honk.
Op donderdag 29 oktober is er weer een themabijeenkomst! Dan om 14:30 in Ons Honk.

Uw zorgen zijn ook onze zorg! Dat was het thema van de bijeenkomst die wij woensdagavond 14 oktober hielden in buurthuis Maasstraat. Een succesvolle bijeenkomst waarbij wij de bezoekers bijgepraat hebben over hoe Zuid Doet Samen zich afgelopen jaar heeft ontwikkeld. Maar vooral een avond waarbij wij in gesprek gingen met de aanwezigen over wat hen zoal bezig houdt op het gebied van zorg en welzijn.

En dat was ook de reden van deze bijeenkomst: van u horen wat u bezig houdt zodat wij u zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Deze avond leverde veel verhalen op. Mooie verhalen over hoe buurtbewoners elkaar helpen en ondersteunen. Maar bijvoorbeeld ook verhalen over zorgen voor de toekomst van huishoudelijke hulp nu hier hard op bezuinigd wordt. Goed om deze verhalen te horen! Dan kunnen we hier in onze ondersteuning ook op inspelen.

Dit was de tweede bijeenkomst in een reeks van drie. De laatste bijeenkomst is op donderdag 29 oktober om 14:30 in Ons Honk (Sperwerlaan 18). Vanaf 14:00 staat de koffie klaar en bent u van harte welkom!