Geluid van Zuid zorgt voor feestje in Ons Honk

Iedere tweede vrijdag van de maand maken wij het gezellige radioprogramma 'Geluid van Zuid'
Iedere tweede vrijdag van de maand maken wij het gezellige radioprogramma ‘Geluid van Zuid’

Vrijdagmiddag 11 maart maakten onze buurtassistenten weer een uitzending van ons radioprogramma Geluid van Zuid. En dat werd een feestje in Ons Honk, met leuke gasten en geweldige live-muziek!

Geluid van Zuid is het maandelijkse radioprogramma dat wij presenteren op RTV Apeldoorn. Het programma wordt live uitgezonden vanuit Ons Honk op de tweede vrijdag van de maand tussen 12 en 13 uur.

De uitzending stond geheel in het teken van bewegen, dit omdat maart voor Zuid Doet Samen de Maand van Bewegen is. Zo kwam een vrijwilliger vertellen over koersbal in de Graanhof en een groepje bewoners uit de Adelaarslaan over hun wandelgroep. Verder was Roger van Menuservice Van der Weiden te gast. Ook Rogier Bos van Bos en Weide kwam langs om te vertellen over de geweldige workshop die hij afgelopen woensdag gaf in Ons Honk.

Leuke verhalen van mooie mensen. En wat helemaal leuk was, was dat het duo Hejo kwam optreden. Dat zorgde voor een fantastische sfeer! Hieronder kunt u de uitzending terugluisteren.