Even voorstellen

Mijn naam is Harriët Althof en sinds 2016 werk ik als stadsdeelmanager bij de gemeente Apeldoorn. In maart2016 ben ik begonnen in deze functie als duopartner van Saskia van Klaarbergen in het stadsdeel Zuidwestvoor m.n. het dorp Ugchelen. Omdat Saskia een nieuwe uitdaging heeft gevonden ben ik sinds 1 februarivan dit jaar de stadsdeelmanager voor het volledige stadsdeel Zuidwest, dus zowel voor de wijk Zuid als hetdorp Ugchelen. Voor wie mij (nog) niet kent, wil ik mij graag even aan u voorstellen.

Ik ben 52 jaar, al 29 jaar getrouwd met Vincent en samen wonen wij nu 25 jaar in Apeldoorn. We hebbentwee dochters van 22 en 24 jaar. Beiden zijn inmiddels “de deur uit”, zodat we weer met z’n tweeën thuis zijndoor de week. Sinds 2008 werk ik bij de gemeente Apeldoorn, waarvan 8 jaar als relatiemanager Economische Zaken en de laatste 3 jaar als stadsdeelmanager. De relatiemanagers en de stadsdeelmanagers zijn de ogen en oren van deze mooie gemeente en hebben veel contact met de mensen in de wijk en het dorp.

Als stadsdeelmanager ben ik de verbinder tussen de gemeente Apeldoorn en de inwoners van de wijk Zuiden het dorp Ugchelen. Ik wil graag de samenwerking met en tussen bewoners, gemeente,woningbouwcorporaties, politie en welzijnsorganisaties en andere actievelingen in Zuidwest bevorderen. Ditdoe ik oa door elke maand met wijkraad en de dorpsraad mee te vergaderen.

Samen met u wil ik graag verder werken aan een mooi en leefbaar Zuidwest, waarbij zowel inwoners alsgemeente zich verantwoordelijk voelen voor de omgeving van wonen en werken. Voor vragen en opmerkingen over Zuidwest kunt u bij mij terecht. Ik ben bereikbaar via telefoonnummer 06-31649895 en via email h.althof@apeldoorn.nl

Graag tot ziens!