Deel uw hobby!

Heeft u een hobby? Deel die dan met anderen op onze hobbybeurs!
Heeft u een hobby? Deel die dan met anderen op onze hobbybeurs!

De buurtassistenten van Zuid Doet Samen bellen bij iedereen aan in Zuid en komen zo met heel veel buurtbewoners in contact. Daarbij komen zij ook veel buurtbewoners tegen met een leuke of bijzondere hobby.

Aan de andere kant zijn er ook veel mensen die graag wat meer (buitenshuis) willen ondernemen en daarom op zoek zijn naar een leuke hobby. Zuid Doet Samen is hierin graag de verbindende schakel. Zuid Doet Samen organiseert daarom op zaterdag 10 september tussen 10:00 en 15:00 uur een hobbybeurs in buurthuis Ons Honk (Sperwerlaan 18).

Heeft u ook een leuke hobby? En vindt u het leuk om uw passie hiervoor te delen met anderen? Geef u dan nu op en laat op 10 september ook uw hobby zien op de hobbybeurs van Zuid Doet Samen!

Alle hobby’s zijn welkom. Of het gaat om iets creatiefs, om een verzameling, om een sport, om iets technisch of om muziek. U bent van harte welkom om bij ons uw hobby te delen met buurtgenoten!

Opgeven kan via buurtassistenten Tomaz (tomaz@zuiddoetsamen.nl of 06 – 8354 7365) en Rosalie (rosalie@zuiddoetsamen.nl of 06 – 8355 0009).