ACtiviteitenprogramma november

De blaadjes vallen, de dagen worden korter en de avonden langer… Het is herfst en we zoeken de gezelligheid weer binnen op. Het is echt de tijd van het jaar voor warme soepen, stoofschotels, taarten bakken, oven aan en bakken maar…. op onze 1ste dinsdag van de maand tijdens onze bakmiddag gaan we samen een heerlijk hartig taartje bakken die u thuis heerlijk kunt opeten; ? (helaas is deze groep vol)

s’avonds steken we de kaarsjes weer aan én de open haard/kachel brandt weer dus gaan wij op de 2de dinsdag van de maand bij onze workshop bloemschikken een mooi bloemstukje maken met kaarsjes en boomschors die u op uw tafel bij de rest van uw kaarsjes kunt zetten. ?? U kunt zich hiervoor nog opgeven voor 4 november.

Op woensdag gaan we de ene week gezellig zitdansen met elkaar en de andere week gaan we zingen. Wij gaan nu ook alvast oefenen met zingen van kerstliedjes voor ons kerstherberg optreden op 13 december. Vind u dit ook leuk om te doen of 1 van de 2 activiteiten dan kunt u hier aan mee doen, want hoe meer zielen des te meer vreugd. ??

Op de 3de dinsdag van de maand gaan we gezellig met elkaar een middag oud hollandse spelletjes spelen zoals sjoelen, koersballen en kegelen. Komt u ook gezellig? ☕️☺️

We sluiten langzaam het jaar af en dat betekent dat de feestdagen dichterbij komen, vandaar dat wij op de 4de dinsdag van de maand een gezellige sinterklaas bingo gaan organiseren. Hiervoor moet u zich wel opgeven voor 19 november omdat wij max 30 personen met onze bingo in de zaal kunnen ontvangen. ?

Het jaarlijkse, maandelijkse en/of dagelijkse activiteitenprogramma overzicht kunt u ophalen bij Ons Honk, via de mail aanvragen, van Facebook afhalen of als u hem graag per post wilt, dan kunt u bellen en dan sturen wij hem op.

Wij zouden het heel gezellig en fijn vinden als u ook komt bij onze activiteiten! ?

Tot gauw!! ?‍♀️?‍♂️